duminică, 29 noiembrie 2009

Pilot din al doilea razboi mondial reincarnat in corpul unui baietel

Un baietel de 11 ani din SUA ar putea fi reincarnarea unui pilot din al doilea razboi mondial, dupa cum afirma parintii acestuia.


Bruce si Andrea Leininger au declarat pentru "Daily Telegraph" ca la inceput au fost sceptici si le-a venit greu sa creada ca micutul lor Jamie ar fi reincarnarea unei alte persoane. Dar cu timpul s-au convins ca fiul lor a mai trait intr-adevar inca o viata inainte.


"De la doi ani avea cosmaruri ca este impuscat intr-un avion de razboi. Treceam pe langa camera lui si-l auzeam tipand: "Avion la pamant, foc, nu pot iesi!". Cand l-am intrebat despre ce este vorba mi-a raspuns ca japonezii au tras in avionul lui", a povestit Andrea.


Uitandu-se pe o carte, la varsta de doi ani, Jamie a identificat o poza cu locul Iwo Jima din oceanul Pacific, ca fiind locul unde a fost ucis. Familia Leininger a facut mai multe cercetari si a descoperit ca James M Houston Junior a murit la 21 de ani, impuscat, in acea locatie pe 3 martie 1945.


A luat legatura cu rudele soldatului ucis, iar cand acestea au auzit povestile de la varsta de doi ani ale lui Jamie au ramas impresionate. Acum baietelul nu-si mai aminteste nimic, dar este convins, ca in trecut a trait viata pilotului omorat in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Un comentariu: