miercuri, 2 martie 2011

Geticul in cifre..

.

Rezultatele chestionarului 

Bun găsit prieteni!

Iată cum se prezintă rezultatele chestionarului care ne-a dat grafica peste cap (cu măiestrie), până săptămâna trecută:

În primul rând, 70% din vizitatorii acestui site au o vârstă cuprinsă intre 18 ani si 40 de ani, urmați de vizitatorii ce au până in 18 ani. Acestia și-au ”adjudecat” o cifră de 17%. Restul de procente fiind distribuite vizitatorilor cu o vârstă de peste 40 de ani.

Din toți acești vizitatori:

70% consideră util conținutul acestui site
5% nu il consideră util
si 25% dintre ei nu știu ori nu au dorit să răspundă.

Deasemenea,

76% consideră ca sunt interesante subiectele abordate
2% nu cred ca sunt interesante
si 20% a preferat să dea click pe ”nu știu”

Si in final (referitor la conținutul Geticului),

65% dintre vizitatori crede că site-ul are un conținut bine structurat
12% au o părere contrarie față de cei de mai sus, așa că au dat click pe ”nu”
si, in cele din urmă, 22% au preferat să spună ”pas” la această întrebare.

În acest fel se încheie prima din cele trei părți ale chestionarului. Dacă sunt sau nu bune rezultatele, las pe fiecare dintre voi să aprecieze.

În cadrul celei de-a doua părți mi-am propus să aflu părerea voastră privitoare la eventuala înființare a unui forum/comunități a pasionaților de istorie. Doar 7% dintre votanți au respins ideea înființării unei astfel de structuri, în timp ce 80% dintre aceștia au considerat că ar fi interesantă fondarea acesteia.

În ciudat procentajului ridicat de adepți ai ideii (80%), când aceștia au fost întrebați dacă ar considera oportun ca o eventuală comunitate a pasionaților de istorie să fie fondată sub egida Geticului, și dacă ar dori să facă parte din aceasta, doar 60% din votanți au răspuns afirmativ, remarcandu-se totuși o dublare a procentajului de indeciși.

Partea a treia, (și ultima) a sondajului a fost alcătuită din două întrebări referitoare la grafica pe care Geticul.com o primea acum 6 luni și la fundalul sonor al siteului, de beneficiile căruia se bucură 76% din vizitatori. A! Grafica place la 87% dintre aceștia. :)

În concluzie, dragelor, dragilor, vă multumesc în numele întregii echipe pentru timpul pe care l-ați acordat chestionarului. După cum o sa vedeți în viitorul apropiat, opiniile voastre fac parte din prioritățile noastre.

Nu uitați că mai avem de trecut împreună o etapă. Este vorba despre ”BlogFest”. De pe 7 martie începe votarea. Vă dăruim pasiunea noastră și timpul nostru liber, oferiți-ne un vot. Contează!

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu