La vremuri noi..palarie noua.  

Posted by Admin in

 "Sfarsitul Lumii"...a fost amanat!
Sincer.Direct


Nu este clar daca "marii oameni de stiinta" ai omenirii au realizat (in cele din urma) ca pana acum, au citit (interpretat) calendarul Mayasilor invers, ori Divinitatea si-a propus sa ne ofere o perioada de gratie intocmai precum marile holdinguri financiare care cer oricat pentru orice...

Cert este faptul ca "refrenul" s-a schimbat. Probabil "gogoasa" sfarsitului lumii nu se mai vindea la fel de bine, sau a fost luata atat de in serios, incat are nevoie si de un "part two"...Ho the fuck know.

Lume! Sfarsitul lumii s-a amanat. Multumim comunitatii stiintifice si rugam ca pe viitor sa se pozitioneze manunscrisele "de interpretat" in pozitia corecta.P.S. In foarte scurt timp o sinteza a "sfarsiturilor lumii" in decursul istoriei.

This entry was posted on joi, 28 octombrie 2010 at 08:05 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Ok, asta e foarte tare :)) Pana la sinteza aia promisa, nu mai ai alte detalii despre amanarea sfarsitului mayas? Cum ar fi, cum s-au justificat cei care si-au dat seama de eroare szi pentru ce data au recalculat "sfarsitul"...

28 octombrie 2010, 23:56

Bun gasit Corina!

Pana la cele lamuriri, sinteza.

Enjoy!

30 octombrie 2010, 17:28

Trimiteți un comentariu